TIZ AM600
Re: TIZ AM600
Jak Ty to robisz? Co tydzień nowy ciekawy motocykl kupiony ot tak okazyjnie! Zazdroszczę i gratuluję.
NSU 351 OSL '38, NSU 351 OSL WH '37, ...
Gratulacje, fajny sprzęt.
Kilkanaście lat temu miałem taki sam, a właściwie tak z 70% TIZ - a w worku.
Niestety brakujące części były wtedy nie do zdobycia i trzeba było się sprzętu pozbyć, został mi jedynie iskrownik LUCAS-a który był tam zastępczo (pasował, ale w oryginale miał być jakiś ruski).
Sprzęt imponujący, widziałem kiedyś zrobionego.
Powodzenia!
Kilkanaście lat temu miałem taki sam, a właściwie tak z 70% TIZ - a w worku.
Niestety brakujące części były wtedy nie do zdobycia i trzeba było się sprzętu pozbyć, został mi jedynie iskrownik LUCAS-a który był tam zastępczo (pasował, ale w oryginale miał być jakiś ruski).
Sprzęt imponujący, widziałem kiedyś zrobionego.
Powodzenia!
Tiz będę niestety musiał się chyba pozbyć. Nie dam sobie rady finansowo z trzema motocyklami.
W zasadzie to kupiłem go troszkę przypadkowo, w pakiecie.
W zasadzie to kupiłem go troszkę przypadkowo, w pakiecie.
Straszny z niego pancernik. Nigdy nie widziałem blach o takiej grubości w motocyklu...
ładny sprzet niestety błotniki i fotele oraz lampa niesą od tege motocykla wygląda to na motocykl ,za wschodniej granicy mocno poprzebierany tgz turbo ale zawsze cos
tylny bagażnik wygląda jak od dkw ew iż9
błotniki oryginał. tylny bagażnik prawdopodobnie też, to późniejsza wersja. Bagażnik od dkw jest z dużo cieńszej blachy.
przegladałem internet wszystkie tiz 600 mają cienkie bagazniki jak nsu ten jest tłoczony mam identyczny skrzynki sprzedałem na allegro chyba ze sie mylebluesmile pisze:błotniki oryginał. tylny bagażnik prawdopodobnie też, to późniejsza wersja. Bagażnik od dkw jest z dużo cieńszej blachy.
bluesmile pisze:Straszny z niego pancernik. Nigdy nie widziałem blach o takiej grubości w motocyklu...
Czyli jakiej?
NSU 351 OSL '38, NSU 351 OSL WH '37, ...
Dzięki, Spiker
.