Hejka!
Przepraszam wszystkich za spóźnienie... .
Stawiam więc kropkę nad i.
Własciwie, to nie wiem, co jeszcze mozna dodać.
Nasze wysilki organizacyjne, nie poszły na marne.
To najważniejsze. Zrobilismy z Grzegorzem wyłom w układzie "spotywaky się co 2 lata".
I to jest uważam spory sukces.
Wprowadziliśmy nowość, tzn pozwoliliśmy na przyjaz specjalnego gościa tzn Zinkla.
Jak widać jest kontynuacja prowadzona przez kolegów z Torunia.
Trzymamy za nich kciuki, oby było jak najlepiej.
Jak już pisałem wcześniej, znamy nasze potkniecia.
Uczestnicy również. Jeszcze raz podkreślę "nie myli się tylko te, kto nic nie robi"
Ale był też kawał dobrej roborty, i nikt nam tego nie odbierze.
Obiecujemy też solennie, więcej na mazowszu nie robimy i już.
Ten nasz teren jest naprawdę nie tylko słaby, ale jeszcze wykspoloatowany.
Pamiętaćie przecież na pewno, że organizowaliśmy ileś lat pod rząd Rajdy MPPZ w okolicach Płocka.
Jest tyle fajnych rejonów, trzeba ekplorować Polskę, i omijać mazowsze szerokim łukiem.
To tyle, na finał czwartego zlotu NSU.
Temat uważam, za wyczerpany, idżmy do przodu!
Heryk i Grzegorz
4 Zlot NSU 2025
Re: 4 Zlot NSU 2025
Nie mogłem tego tak zostawić - tak znaczące enesowe wydarzenie nie mogło pozostać tylko w sferze forumowych dyskusji. Tak więc po kompilacji wszystkich tekstów i wypowiedzi, zwłaszcza Henryka, pozwoliłem sobie z tych wielu fragmentów poskładać jeden spójny artykuł podsumowujący 4-ty zlot. Wykorzystałem zdjęcia swoje i innych kolegów umieszczone w galerii. Jeśli są uwagi czy potrzeba sprostowania to proszę o kontakt. Dopiero teraz mogę stwierdzić, że postawiliśmy "kropkę na i".
Zapraszam do lektury i opiniowania: https://www.nsu-riders.pl/index.php/pl/ ... 2025-final
Zapraszam do lektury i opiniowania: https://www.nsu-riders.pl/index.php/pl/ ... 2025-final
NSU 351 OSL '38, NSU 351 OSL WH '37, ...
Dzięki Spiker, że podsumowałeś.
Podziękowania dla Heńka i Grześka za trud organizacji.
Co prawda byłem krótko, ale miło wspominam i na następny się wybieram. O ile zdrowie dopisze.
Podziękowania dla Heńka i Grześka za trud organizacji.
Co prawda byłem krótko, ale miło wspominam i na następny się wybieram. O ile zdrowie dopisze.
Pozdrawiam
Paweł
Paweł
- Radek04251
cześć
Mogę się założyć, że jest jeszcze wiele ciekawych miejsc do obejrzenia i dróg do przejechania w każdej naszej "małej ojczyźnie".
Róbmy imprezy, spotykajmy się i wspólnie poznawajmy te miejsca !
Pozwolę sobie nie zgodzić się z tym stwierdzeniem. Uważam że to bardzo krzywdzące bo na pewno żaden teren nie jest "wyeksploatowany".heniek.nsu pisze: sob 22 lis, 2025 11:01 pm Obiecujemy też solennie, więcej na mazowszu nie robimy i już.
Ten nasz teren jest naprawdę nie tylko słaby, ale jeszcze wykspoloatowany.
Mogę się założyć, że jest jeszcze wiele ciekawych miejsc do obejrzenia i dróg do przejechania w każdej naszej "małej ojczyźnie".
Róbmy imprezy, spotykajmy się i wspólnie poznawajmy te miejsca !
Radek04251 (251 OSL '38; 351 OS '34)