Cześć

Tutaj witają się nowi użytkownicy forum
Cren212

Cześć

Post autor: Cren212 »

Cześć

Przez 3 ostatnie lata składałem BMW R25 i teraz powoli projekt dobiega końca więc czas na coś nowego. Zawsze byłem fanem NSU modelu 501/601 TS. Może jego osiągi nie są powalające ale za to prezentuje się świetnie. Niestety nie chce popełnić tego błędu jaki popełniłem przy zakupie BMki gdzie sporo części było zwyczajnie z innego modelu lub innego motocykla. Teraz wiem już o niej prawie wszystko ale potrzebny był czas.😃 Dlatego liczę na Wasze wsparcie i wiedzę które pomoże mi dokonać dobrego zakupu.
Awatar użytkownika
Spiker

Re: Cześć

Post autor: Spiker »

Mając na uwadze przekazane powody dolączenia do forum mogę tylko odpowiedzieć, że lepiej trafić nie mogłeś. Są oczywiście dobrzy specjaliści i fora w Niemczech, ale nie jestem pewien jak jest z dostępnością tych informacji dla obcego. Widząc na przykład znużenie tematami remontowymi na niektórych starych polskojęzycznych forach markowych, gdzie "stare wygi" już powoli zapominają o swoich problemach remontowych sprzed lat i piszą z zaangażowaniem już tylko o imprezach i wyjazdach, zaczynam zauważać pewną prawidłowość rozwoju i przygasania takich społeczności. Oby nas to nie dopadło. Dlatego zawsze cieszę się z dopływu "świeżej krwi" i prostych remontowych pytań. Zawsze staram się też nie odsyłać pytających stwierdzeniem "poszukaj sobie na forum". Każdy wpis może coś dorzucic do pozornie rozstrzygniętych spraw - wielokrotnie sie o tym przekonywaliśmy.
Podsumowując - serdecznie witamy!
NSU 351 OSL '38, NSU 351 OSL WH '37, ...
ODPOWIEDZ