Przegrzebałem chyba całego neta i nie mogę znaleźć katalogu części do mojego sprzetu, który jest nieco skundlony a do tego nieżbyt popularny. Mam luzem trapez przedni, ale niestety nie wiem czy jest od tego modelu
NSU 201 ZD Pony 1934 - ERSATZTEILLISTE
NSU 201 ZD Pony 1934 - ERSATZTEILLISTE
Witam, szanownych forumowiczów.
Przegrzebałem chyba całego neta i nie mogę znaleźć katalogu części do mojego sprzetu, który jest nieco skundlony a do tego nieżbyt popularny. Mam luzem trapez przedni, ale niestety nie wiem czy jest od tego modelu
Wobec powyższego potrzebuję jakiegoś punktu odniesienia, w którą stronę mam się kierować poszukując części, żeby dokupić zgodne z oryginałem a nie podobne. Takim punktem odniesienia byłby dla mnie katalog części. Jeśli ktoś zna link pod którym mogę go znaleźć, lub ma go do odstąpienia, to proszę o info na ten temat.
Re: NSU 201 ZD Pony 1934 - ERSATZTEILLISTE
Podesłałem Ci coś na emaila. Powinieneś być zadowolony.
Poza tym możesz się zalogować na stronie i przeszukać zasoby działu "Download" (link widoczny po zalogowaniu w lewym menu). Jak zdobędziesz jakieś materiały na własna rękę to nie omieszkaj ich tez wrzucić na stronę ...
Nie jestem znawca tego modelu, ale przód, który pokazałeś na zdjęciach wygląda mi na DKW (tzw. "lekki przód" NSU jest nieco inny).
Poza tym możesz się zalogować na stronie i przeszukać zasoby działu "Download" (link widoczny po zalogowaniu w lewym menu). Jak zdobędziesz jakieś materiały na własna rękę to nie omieszkaj ich tez wrzucić na stronę ...
Nie jestem znawca tego modelu, ale przód, który pokazałeś na zdjęciach wygląda mi na DKW (tzw. "lekki przód" NSU jest nieco inny).
NSU 351 OSL '38, NSU 351 OSL WH '37, ...
Wydaje mi się, że jest to przodek od RT 3. ps. do zbycia jesli komuś się przyda
Podaję adres strony na której znajdziesz masę potrzebnych informacji odnośnie twojego modelu: http://sittingmax.de
Bardzo fajnie opisane różnice i masa poglądowych zdjęć. Szukaj w zakładkach po lewej stronie odpowiedniego linku.
Bardzo fajnie opisane różnice i masa poglądowych zdjęć. Szukaj w zakładkach po lewej stronie odpowiedniego linku.
Quick, 125 ZDB, 201 OS, 201 ZDB, 251 OSL, 351 OT, 351 OSL, ...
Dzięki taty za linka. Przewertuję tą stronkę