7 Rajd Motocykli Zabytkowych w Nałęczowie
- Radek04251
7 Rajd Motocykli Zabytkowych w Nałęczowie
cześć!
W imieniu organizatorów z LGW "Partyzant" chciałbym zaprosić na 7 Rajd Motocykli Zabytkowych "Ruszmy na trakt, jak za tamtych lat", który odbędzie się w dniach 29.06 do 01.07 2018, w Nałęczowie. Nałęczów - Miasto Przyjazne Zabytkowym Pojazdom - gościć będzie nas już po raz czwarty. Do zobaczenia.
Wszelkie dodatkowe informacje na temat imprezy można uzyskać na stronie www.rajdlubelski.pl lub na profilu LGW "Partyzant".
W imieniu organizatorów z LGW "Partyzant" chciałbym zaprosić na 7 Rajd Motocykli Zabytkowych "Ruszmy na trakt, jak za tamtych lat", który odbędzie się w dniach 29.06 do 01.07 2018, w Nałęczowie. Nałęczów - Miasto Przyjazne Zabytkowym Pojazdom - gościć będzie nas już po raz czwarty. Do zobaczenia.
Wszelkie dodatkowe informacje na temat imprezy można uzyskać na stronie www.rajdlubelski.pl lub na profilu LGW "Partyzant".
Radek04251 (251 OSL '38; 351 OS '34)
- Radek04251
Re: 7 Rajd Motocykli Zabytkowych w Nałęczowie
cześć!
Gdyby ktoś był zainteresowany to na stronie LGW "Partyzant" jest już dostępny formularz zgłoszeniowy wraz z aktualnym regulaminem.
Radek
Gdyby ktoś był zainteresowany to na stronie LGW "Partyzant" jest już dostępny formularz zgłoszeniowy wraz z aktualnym regulaminem.
Radek
Witam
A czy w tym roku ktoś wybiera się do Nałęczowa?
A czy w tym roku ktoś wybiera się do Nałęczowa?
- Radek04251
cześć.
Ja będę na pewno. Dopinamy już szczegóły i wszystko będzie gotowe na najbliższy piątek. Trasa rajdu jest łatwa i malownicza, poprowadzona bocznymi drogami asfaltowymi. Liczę na dobrą zabawę w fajnym towarzystwie. Mam nadzieję, że przyjadą wszystkie motocykle NSU zgłoszone do imprezy. Do zobaczenia.
Ja będę na pewno. Dopinamy już szczegóły i wszystko będzie gotowe na najbliższy piątek. Trasa rajdu jest łatwa i malownicza, poprowadzona bocznymi drogami asfaltowymi. Liczę na dobrą zabawę w fajnym towarzystwie. Mam nadzieję, że przyjadą wszystkie motocykle NSU zgłoszone do imprezy. Do zobaczenia.
Do zobaczenia w Nałęczowie!
Przyjadę z kumplem, który będzie jechał na DKW. Namówiłem też kolegę posiadającego Indiana Chiefa.
Reszty lokalnych enesiarzy nie udało się namówić, ale jeszcze podzwonię ... (rozumiem, że w razie czego jest mogą nawet w ostatniej chwili)?
Przyjadę z kumplem, który będzie jechał na DKW. Namówiłem też kolegę posiadającego Indiana Chiefa.
Reszty lokalnych enesiarzy nie udało się namówić, ale jeszcze podzwonię ... (rozumiem, że w razie czego jest mogą nawet w ostatniej chwili)?
NSU 351 OSL '38, NSU 351 OSL WH '37, ...
Dzięki organizatorom i współuczestnikom za rewelacyjną imprezę! Oj działo się, w tym na trasie dojazdowej i powrotnej. Było pięć motocykli NSU, a enesiarzy dwa razy tyle. Napiszmy wspólnymi siłami sprawozdanie na stronę. Czekam na wasze teksty lub przynajmniej wrażenia na forum.
-
grzybunsu251osl
Witam,też chciałem podziękować organizatorom za wspaniałą kameralną impreze,trasa i konkursy super..i jaka wyżerka-exstra.co prawda nie udało mi się przyjechać 251 osl,-troche zbyt długa trasa jak na motocykl mało jeszcze objeżdżony,ale za to na r75\5-niecałe 3 godziny i bylem w Nałęczowie...
Wrzucać fotki Panowie!
http://www.nsu-riders.pl/gallery/v/Gale ... yzant2018/
http://www.nsu-riders.pl/gallery/v/Gale ... yzant2018/
Oczywiście impreza i jej organizacja na najwyższym poziomie! genialne towarzystwo i dobra zabawa z delikatnym duchem rywalizacji- jak za tamtych lat
Myślę że ty Spiker jesteś zobowiązany do napisania artykułu tym bardziej że debiutowałeś na odrestaurowanym 351 i przyjechałeś nim na kołach!

Niestety dałem ciała bo strasznie gdzieś miałem robić zdjęcia i w końcu zrobione mam tylko jedno takie jak zamieściłeś już w galerii...
Naskrobałem kilka zdań swoich wspominek i refleksji. Jakby ktoś coś chciał dodać to jak najbardziej ...
http://www.nsu-riders.pl/index.php/impr ... eczow-2018
http://www.nsu-riders.pl/index.php/impr ... eczow-2018