OLDTIMERBAZAR ŻYJE!

Rajdy, zloty, spotkania, ...
szmaja

OLDTIMERBAZAR ŻYJE!

Post autor: szmaja »

Krótka relacja z bazarka, było ziiiimno, szału nie było chyba że cenowy to tak, części do PRL+ZSRR masę za to konkretów mniej ale też było, zanabyłem dwa baaardzo ładne koła do 251 oraz kapę sprzęgła uszkodzona do 351(chyba) ale kosztowała symbolicznie więc wziołem, było koło do 351-501 ale jakoś nie kupiłem, a i silnik do 201 z otwartymi zaworami za 3 tyś(mam namiar jak ktos chce) oraz troche anglików np. BSA M20 w stanie agonalnym którą właściciel zachwalał-panie, błotniki po 100E i można jezdzić-jak wspomniałem że nawet kopie tyle nie kosztują a oryg błotnik jak jest-to 500E +braki czyli cała kiera+osprzęt, przód bo był skopany, bagażnik i kupę części do dokupienia nie mówiąc o kapitalce to 12 tyśi jest jakąś abstrakcją zresztą sam licznik Smitsa kosztuje 350E to właściciel nie chciał juz ze mną gadać więc...Ale ciekawostka, jak były ciekawe części lub motory to...przywiezione z zachodu:) I wszystko ceny z kosmosu:)Dodam że poszaleliśmy z kol. Korkiem który zrobił trochę zakupów, niech się pochwali czy trafionych:) Dobra kilka zdjęć.
b.JPG
b1.JPG
b2.JPG
Ostatnio zmieniony czw 11 mar, 2021 9:31 am przez szmaja, łącznie zmieniany 1 raz.
szmaja

Re: OLDTIMERBAZAR ŻYJE!

i jeszcze
b3.JPG
b4.JPG
b5.JPG
szmaja

b6.JPG
b7.JPG
pawelcen

Post autor: pawelcen »

Aż miło popatrzeć na trochę "złomu". Żal, że w Łodzi chyba nie będzie. :(
Pozdrawiam
Paweł
Awatar użytkownika
Spiker

Post autor: Spiker »

pawelcen pisze: czw 11 mar, 2021 9:53 am Aż miło popatrzeć na trochę "złomu". Żal, że w Łodzi chyba nie będzie. :(
Na forum Iża piszą, że ma być ...
NSU 351 OSL '38, NSU 351 OSL WH '37, ...
pawelcen

Post autor: pawelcen »

Dowiedziałem się, że termin MotoWeteranBazaru jest ustalony na 8/9 maja.
Dodatkowo ma być tydzień po świętach Giełda Kolekcjonerska.
Obie imprezy na stadionie Startu.
Terminy są do potwierdzenia, bo wszystko zależy od tego, czy uzyskają zgody i czy czegoś na górze nie wymyślą. Jakąś piątą falę... :o
Traktujcie jako terminy wstępne.
Pozdr.
Pozdrawiam
Paweł
randosz

Post autor: randosz »

Jeżeli się odbędzie to może uda się spotkać w realu. Co się zaś tyczy bazaru we Wrocławiu to mam darmową wejściówkę dla dwóch osób na rok 2021 a z uwagi na odległość to ja nie skorzystam więc jeżeli ktoś by się wybierał w przyszłości to chętnie odstąpię (oczywiście bezpłatnie).
ODPOWIEDZ